Tjenester

Glassmester Kaare Nilsen AS tilbyr omfattende tjenester innen glassarbeid, dører, og vinduer. Med et dedikert team av fagfolk leverer vi skreddersydde glassløsninger, høykvalitets dører og vinduer, samt tilpassede rammer. Besøk vår utstillingshall for inspirasjon, og ta gjerne kontakt for konsultasjon og estimat. Vi legger vekt på sterke kundeforhold og samarbeider tett med partnerbedrifter for å sikre et bredt spekter av tjenester.

Glassarbeid og Design

Vår ekspertise innen glassarbeid strekker seg over generasjoner. Vi skaper vakre glassløsninger som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende. Enten det dreier seg om vinduer, glassrekkverk eller spesialdesignet glass, kan du stole på vår erfaring og presisjon.

Produksjon av Dører og Vinduer

Vi tilbyr skreddersydde dør- og vindusløsninger som kombinerer stil og funksjonalitet. Vårt team av dyktige håndverkere sørger for at hver dør og hvert vindu er laget med omhu og presisjon, og de er tilpasset dine behov og designpreferanser.

Innrammingstjenester og Utstillingslokale

Vi går utover glassarbeidet og tilbyr også innrammingstjenester for å bevare og vise dine mest dyrebare minner. Vår imponerende utstilling er et bevis på vår lidenskap for håndverket og oppmerksomheten på detaljer. Vi hjelper deg med å ramme inn kunstverk og fotografier, og vårt utstillingslokale er en kilde til inspirasjon for alle som elsker estetikk og design.

Eget Glassverksted og Sliperverksted

Med vårt eget glassverksted og sliperverksted kan vi tilpasse glassprodukter etter dine spesifikasjoner. Dette gir deg muligheten til å realisere unike prosjekter og tilpasse glassarbeidet ditt til enhver situasjon.