Glassgulv

Glassgulv er en imponerende løsning som gir rommet et moderne og elegant uttrykk. Dette innovative designelementet gir muligheten til å utforske en ny dimensjon av interiørdesign, der funksjonalitet smelter sammen med skjønnhet på en spennende måte.

Glassgulv består i hovedsak av høykvalitets laminert eller herdet glass, montert på en solid ramme laget av metall eller tre. Denne kombinasjonen av materialer gir en holdbar overflate som tåler belastning og samtidig skaper en imponerende visuell effekt.

Glassgulvet gir en moderne og elegant estetikk som passer godt både i private hjem og kommersielle bygninger. Det kan tilpasses med forskjellige farger og mønstre, og skaper en unik visuell tiltrekning som fanger oppmerksomheten til alle som krysser det.

Lysspredende Glassgulv

Det mest bemerkelsesverdige aspektet ved glassgulvet er muligheten til å la naturlig lys skinne gjennom. Dette skaper en følelse av romslighet og åpenhet i rommet, og bidrar også til å spre lyset til andre områder i bygningen.

Romlig Opplevelse

Ved å innføre et glassgulv i interiøret, kan du skape en spennende romlig opplevelse. For eksempel kan det brukes for å se ned på en underliggende kjeller, et svømmebasseng, en vinkjeller eller andre unike funksjoner i ditt hjem.

Enkel Vedlikehold

Glassgulvet er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Med regelmessig rengjøring og forsiktig behandling vil det beholde sin glans i mange år.

Skaper utmerkede løsninger for hjem og bedrifter

I vårt selskap utmerker vi oss ved å produsere førsteklasses produkter som forbedrer ulike boliger og bedrifter. Vårt allsidige spekter av tjenester omfatter:

01 Tilpasset design

02 Produksjon

03 Installasjon

04 Reparasjon

05 Energieffektivitet

Dusjvegger

Dusjvegger er en viktig komponent i ethvert moderne baderom...

Glassrekkverk

Ønsker du å gi ditt hjem et moderne og sofistikert preg samtidig som du opprettholder den naturlige skjønnheten rundt deg?

Speil

Vi forstår at et speil ikke bare er et tilbehør, det er en integrert del av din innredning som kan forvandle et rom fullstendig...

Skyvedører i Glass

Utforsk mulighetene for å gi ditt hjem eller kontor et tidløst preg med våre praktiske skyvedører i glass...

Utendørsglass

Gi hjemmet ditt et pust av frisk luft og en estetisk oppgradering med våre innovative utendørs glassløsninger...

Kontakt oss