Skyvedører i Glass

Utforsk mulighetene for å gi ditt hjem eller kontor et tidløst preg med våre praktiske skyvedører i glass. Denne moderne løsningen kombinerer smakfullt design med enkel funksjonalitet, og kan tilpasse seg ethvert rom uten å overvelde.

Skyvedørene våre i glass er mer enn bare praktiske adgangspunkter – de tilfører en delikat touch til rommet. Glassets naturlige klarhet og enkelhet skaper en lys og innbydende atmosfære, som gjør at du kan nyte omgivelsene utenfra og gi rommet en subtil forbedring.

Din trygghet er vår prioritet. Våre skyvedører i glass er bygget med kvalitetsmaterialer og sikkerhetsglass for å gi deg den nødvendige roen. Moderne låsesystemer gir ekstra beskyttelse, slik at du kan nyte både skjønnhet og sikkerhet i ditt eget rom.

Plassbesparende

Farvel til klumpete svingdører som opptar verdifull plass! Våre skyvedører beveger seg ubesværet langs skinnene, en ideell løsning for områder med begrenset plass. Opplev frihet uten å ofre stil – smart design som tilpasser seg dine behov.

Skreddersydd til ditt behov

Vi forstår at hvert rom er unikt, og derfor tilbyr vi tilpassede løsninger. Velg mellom ulike glasstyper, tilpassede håndtak og til og med integrert belysning for å skape akkurat den atmosfæren du ønsker.

Energiøkonomi

Vår glassdesign tar hensyn til både estetikk og miljø. Skyvedørene våre er energieffektive, bidrar til å redusere varmetap og skaper en mer isolert atmosfære. Dette gir deg ikke bare et vakkert hjem, men også en bevisst og bærekraftig livsstil.

Hvordan jobber
vi med det?

Utforsk vårt utvalg av  skyvedører i glass – en investering som gir verdi til ditt hjem eller kontor. Legg til et moderne preg i dine rom, skap flytende overganger, og nyt den naturlige skjønnheten som våre skyvedører kan tilføre. Kontakt oss i dag for å utforske mulighetene og gi ditt rom den subtile forandringen det fortjener.

01 Tilpasset design

02 Produksjon

03 Installasjon

04 Reparasjon

05 Energieffektivitet

Glassgulv

Glassgulv er en imponerende løsning som gir rommet et moderne og elegant uttrykk. Dette innovative designelementet gir muligheten til å utforske en ny dimensjon av interiørdesign, der funksjonalitet smelter sammen med skjønnhet på en spennende måte...

Dusjvegger

Dusjvegger er en viktig komponent i ethvert moderne baderom. De har ikke bare en praktisk funksjon, som å holde vannet inne i dusjområdet, men de kan også være en betydelig estetisk faktor som påvirker utseendet og følelsen av hele rommet...

Glassrekkverk

Ønsker du å gi ditt hjem et moderne og sofistikert preg samtidig som du opprettholder den naturlige skjønnheten rundt deg? Da er glassrekkverk den ultimate løsningen! Glassrekkverk er ikke bare for sikkerheten sin skyld, det er et kunstverk i seg selv, som gir en følelse av åpenhet og luksus til ethvert rom...

Speil

Vi forstår at et speil ikke bare er et tilbehør, det er en integrert del av din innredning som kan forvandle et rom fullstendig. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av speilløsninger som dekker enhver smak, størrelse og form. Enten du trenger et stort veggspeil for å utvide rommet, et skreddersydd speil for å matche et spesifikt område eller et moderne speil for å gi et snev av stil, så har vi det du trenger.

Utendørsglass

Gi hjemmet ditt et pust av frisk luft og en estetisk oppgradering med våre innovative utendørs glassløsninger. Våre produkter kombinerer funksjonalitet og design, og gir deg en unik opplevelse av å integrere naturen i ditt daglige liv.

Kontakt oss