Glassrekkverk

Ønsker du å gi ditt hjem et moderne og sofistikert preg samtidig som du opprettholder den naturlige skjønnheten rundt deg? Da er glassrekkverk den ultimate løsningen! Glassrekkverk er ikke bare for sikkerheten sin skyld, det er et kunstverk i seg selv, som gir en følelse av åpenhet og luksus til ethvert rom.

Velg mellom ulike typer glass, inkludert klart, frostet eller farget glass, samt ulike rammeverk som rustfritt stål eller aluminium for å tilpasse rekkverket til din unike stil.

Med glassrekkverk kan du nyte panorama utsikten uten å bli forstyrret av massive rekkverk eller spiler.

Moderne estetikk

Glassrekkverk gir et minimalistisk og tidløst utseende til ethvert hjem. Den gjennomsiktige naturen lar naturlig lys flomme gjennom rommet og gir en følelse av romslighet.

Sikkerhet

Glasspanelene i rekkverket er laget av herdet glass som er svært solid og motstandsdyktig mot støt og belastning. De er konstruert for å oppfylle strenge sikkerhetsstandarder og gir beskyttelse uten å kompromisse med utsikten.

Værbestandighet

Glassrekkverk er ideelle for både innendørs og utendørs bruk. De tåler værpåvirkning uten å miste glansen eller kvaliteten.

Enkel installasjon

Våre erfarne fagfolk vil sørge for at glassrekkverket blir riktig installert, og oppfyller alle lokale bygge koder og forskrifter.

Enkel vedlikehold

Glassrekkverk er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Med vanlig glassrens og en myk klut vil rekkverket holde seg klart og skinnende.