Referanse

Glassmester Kaare Nilsen AS tilbyr omfattende tjenester innen glassarbeid, dører, og vinduer. Med et dedikert team av fagfolk leverer vi skreddersydde glassløsninger, høykvalitets dører og vinduer, samt tilpassede rammer. Besøk vår utstillingshall for inspirasjon, og ta gjerne kontakt for konsultasjon og estimat. Vi legger vekt på sterke kundeforhold og samarbeider tett med partnerbedrifter for å sikre et bredt spekter av tjenester.

Glasstrapp

I de fleste norske hjem er trapperommet boligens mørke hjørne. Dette kan du lett unngå med trappetrinn i glass. Bruk av glass i trinnene blir stadig mer populært.
En trapp i glass setter et stilfullt og lyst preg på rommet.  Ved å bytte ut trematerialer med glass får du en trapp som både knytter sammen etasjene men også er et smykke i seg selv.

Følgende faktorer påvirker glassvalget til glasstrappen:

Glasset: Type glass, format, glasstykkelse og innfestingsmåte
Laster: Punktlast i kN og jevnt fordelt last i kN/m²

Overbygg i glass

Er du på utkikk etter designalternativer for inngangsområdet ditt? Vurder fordelene ved å legge til en glassoverbygning! Ikke bare skaper det et moderne og stilig utseende, men det lar også naturlig lys strømme inn i rommet, og lyser opp det som ofte kan være et mørkt og kjedelig område. Glassets gjennomsiktighet legger også til dybde og dimensjon til rommet, og gir illusjonen av et større og mer åpent område. Denne funksjonen er spesielt gunstig for næringslokaler, der førsteinntrykk er avgjørende for å skape en positiv og minneverdig opplevelse for dine kunder og kunder. Så hvis du leter etter en smart og effektiv måte å forbedre inngangsområdet ditt på, er en glassoverbygning en ideell løsning som vil forvandle rommet og etterlate et varig inntrykk!

Og slik ser det ut nedenifra. Ideelt med et overbygg i glass i et inngangsparti som ellers ville blitt veldig mørk med ordinært overbygg!

Inn-glassing av utearealet

Ved å velge å innramme utendørsområdet ditt, enten det er terrassen, verandaen eller uteplassen, forlenger du i hovedsak sommersesongen. Det er naturlig å ønske å tilbringe mer tid utendørs og nyte solens varme. Imidlertid, når sesongen nærmer seg slutten og temperaturene begynner å synke, kan det være utfordrende å holde seg komfortabel mens du nyter utendørsområdet ditt. Dette er hvor alternativet med å innramme området ditt kommer godt med. Med den ekstra beskyttelsen som glass gir, kan du kontrollere temperaturen innendørs mye mer effektivt. Dessuten gir glasset en barriere mot elementene, samt irriterende insekter som prøver å ødelegge gleden din. Så hvorfor avslutte utendørs moroa tidlig når du kan nyte den uavbrutt med tillegget av innramming?