Glassrekkverk

Gjør uteplassen din til noe flott med utendørs glassrekkverk. Skapt for å gi en sømløs blanding av sikkerhet og estetikk, gir våre rekkverk en luftig følelse samtidig som de gir deg en uavbrutt utsikt over omgivelsene.

Sikkerhet er vårt høyeste prioritet. Våre glassrekkverk er konstruert for å møte strenge sikkerhetsstandarder, slik at du kan føle deg trygg uten å ofre estetikken.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å tilpasse glassrekkverket til din spesifikke plass og preferanser. Gjør uterommet ditt unikt med våre tilpasningsmuligheter.

Holdbart
og Vedlikehold

Laget av høykvalitetsmaterialer som tåler vær og vind. Våre glassrekkverk krever minimalt vedlikehold, slik at du kan nyte uteplassen din uten bekymringer.

Design

Våre glassrekkverk er tilgjengelige i en rekke moderne og klassiske design, skapt for å passe enhver arkitektonisk stil. Velg det som passer best for å forbedre din utendørs opplevelse.

Gjennomsiktighet
og åpenhet

La lyset flomme inn og behold den fantastiske utsikten med våre gjennomsiktige glassrekkverk. Skap en følelse av romslighet og eleganse i uterommet ditt.

Hvordan jobber
vi med det?

Oppgrader din uteplass eller balkong med Glassmester Kaare Nilsen sine utendørs glassrekkverk – et praktisk og moderne valg for å definere ditt uterom. Våre glassrekkverk kombinerer funksjonalitet og enkelhet, og gir deg en effektiv løsning.

Utforsk vårt utvalg av glassrekkverk, tilpasset for å møte dine behov uten å gå på kompromiss med sikkerhet eller design. Vi tilbyr holdbare og vedlikeholdsfrie alternativer, perfekte for de som ønsker en minimalistisk tilnærming til utendørs oppgraderinger.

Vårt erfarne team står klare til å svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom valgprosessen. Kontakt oss i dag for å finne en praktisk løsning som passer til ditt hjem. Skap et uterom som fungerer for deg.

01 Tilpasset design

02 Produksjon

03 Installasjon

04 Reparasjon

05 Energieffektivitet

Speil

Vi forstår at et speil ikke bare er et tilbehør, det er en integrert del av din innredning som kan forvandle et rom fullstendig...

Skyvedører i Glass

Utforsk mulighetene for å gi ditt hjem eller kontor et tidløst preg med våre praktiske skyvedører i glass...

Glassgulv

Glassgulv er en imponerende løsning som gir rommet et moderne og elegant uttrykk...

Dusjvegger

Dusjvegger er en viktig komponent i ethvert moderne baderom...

Utendørsglass

Gi hjemmet ditt et pust av frisk luft og en estetisk oppgradering med våre innovative utendørs glassløsninger...

Kontakt oss