Om oss

Glassmester Kaare Nilsen AS er en familiedrevet bedrift som ble etablert i 1945. Gjennom årene har vi vokst og utvidet teamet vårt til 8 svært dyktige fagfolk som er dedikerte til å levere glassarbeid, dører og vinduer av høy kvalitet. Vår bedrift er utstyrt med et moderne glassverksted og slipemaskin der vi kan imøtekomme de fleste forespørsler. I tillegg er vi stolte av å tilby en fullservice rammeverksted og vise vakre, unike stykker i vår utstillingshall.

Enten du trenger reparasjoner eller er interessert i spesialdesignet glassarbeid, inviterer vi deg til å besøke oss for en konsultasjon eller estimat. Vår bedrift verdsetter viktigheten av sterke relasjoner og samarbeider tett med våre partnerbedrifter for å tilby våre kunder et omfattende spekter av tjenester.

Erfaring siden 1945

Med mer enn 75 års erfaring i bransjen, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse og ekspertise innen glassarbeid, dører og vinduer. Vår historie som en familiebedrift understreker vår forpliktelse til kvalitet og service.

Profesjonelt team

Vårt dedikerte team består av 8 dyktige ansatte som er lidenskapelige om sitt arbeid. Vi setter kundens behov i fokus og sørger for at du får den beste løsningen for dine prosjekter.

Samarbeidspartnere

Vi har et etablert nettverk av samarbeidspartnere som gir oss tilgang til de beste materialene og produktene på markedet. Dette sikrer at du får den høyeste kvaliteten på dine prosjekter.

Uforpliktende tilbud

Vi forstår viktigheten av å ta riktige beslutninger når det gjelder glass, dører, vinduer og innramming. Derfor tilbyr vi uforpliktende tilbud, slik at du kan få en tydelig oversikt over kostnadene før du tar en beslutning.